Wise Registry Cleaner Og Dets Muligheter I Testen

De viktigste eksemplene på programvare som bruker RAM-disker er Photoshop, nettlesere og videoredigeringsprogramvare. Jeg windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/msvcp71 vil vise deg hvordan du kombinerer en RAM-disk med Chrome-nettleseren. Etter min mening bør brukere ha minst 8 GB RAM for et 64-biters system (forskjell mellom 64-biters og 32-biters system). Windows Update, tro det eller ei, laster inn ressurser når det kjører i bakgrunnen. Du kan angi at den bare skal starte på bestemte tidspunkter – for eksempel når enheten ikke fungerer – noe som betyr at den ikke starter på nytt mens du er midt i en viktig oppgave. For å stille Windows Update til å kjøre bare på bestemte tidspunkter, skriv inn Windows Update-innstillinger inn i søkefeltet i Windows og kjør konfigurasjonsverktøyet. Hvis du er trygg på datamaskinen din, kan det være nyttig å minimere tjenestene som kjører i bakgrunnen for å øke hastigheten på Windows.

  • Andre apper, som for eksempel Registry First Aid, viser alle elementene og lar deg velge spesifikke oppføringer ved å merke av boksene ved siden av dem, noe som er mye enklere.
  • Når du installerer Windows 10, blir du bedt om å gjøre detskriv inn produktnøkkelen eller lisensnøkkelen.
  • Sjekk ut artikkelen vår om beste registerrensere for Windows 10 .

Det viktigste er å følge instruksjonene, der alle mulige metoder er oppført i optimal rekkefølge. Brukeren kan løse problemene beskrevet av seg selv ved å velge det beste alternativet for enheten sin. Det anbefales å opprette et gjenopprettingspunkt på forhånd, noe som kan være nødvendig i tilfelle uventede situasjoner. En annen, litt raskere metode for registergjenoppretting er å bare bla til sikkerhetskopieringsstedet, Høyreklikk registerfilen og velg gå . Hvis du ikke har noen vanvittige, uansvarlige feil i systemet ditt, bør du nå kunne sikkerhetskopiere og gjenopprette Windows -registret.

Hvordan Kan Du Øke Hastigheten På Windows

Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Comctl32.dll-filen kan være inkludert i en av disse oppdateringene. Nå ble det mulig å plassere apper ved siden av hverandre på skjermen, akkurat som med med andre programmer.

Du skal for eksempel ikke lete lenge før du finner programmer som går «Film og TV» og musikkappen «Groove» en høy gang. Gode alternativer kan for eksempel være Windows Media Player Classic for video og enten Winamp eller Foobar2000 for musikk. Startmenyen i Windows 10 ser veldig kaotisk ut som standard og trenger en justering for å føles riktig.

Wondershare Nettsteder

Du kan imidlertid velge bort denne forholdsregelen hvis du får en programvare som er bekreftet som ‘virusfri’. Avinstallering av programvaren gjør i de fleste tilfeller ingenting. De fleste apper er faktisk plassholdere som installeres ved aktivering. Men hvis du ikke er bekymret for skadelig programvare fra Microsoft, vil du kanskje vurdere en oppgradering på stedet. En oppgradering på stedet er mest nyttig når du vil returnere datamaskinen til en ny tilstand uten å installere alle applikasjoner på nytt. En oppdatering på stedet oppdaterer bare Windows-operativsystemfilene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.